26 februari 2024

Het staat er ècht

Wikipedia komt met de bevestiging: de Aarde vergaat 21 december 2012

Op Wikipedia heb ik de bevestiging gelezen: de wereld vergaat op 21 december 2012! 😯 De Maya’s schijnen het al voorspeld te hebben in hun kalender. Lezer Alex reageerde op m’n blog daarover en kwam met de onthulling van Wikipedia. Nog bijna vijf jaar voor de boeg. Ideeën hoe we die een beetje feestelijk gaan vullen? Naschrift: ik heb net nog es gekeken op Wikipedia en inmiddels is die vermelding van 21 december verdwenen. Alex, heb jij een geintje uitgehaald?

Share

Comments

 1. robin st zegt

  maar als je NU gaat kijken staat dat er niet meer bij mij, het is heel raar :s

 2. Nee, het is weggehaald. Vandaar dat ik schreef aan Alex of hij een geintje had uitgehaald.

 3. robin st zegt

  dus het was een grapje van wat daar staat??

 4. Het heeft er wel degelijk opgestaan, maar door de ‘censoren’ van de Wikipedia is het er dezelfde dag nog afgehaald. Ik heb die schermafdruk nog net op tijd gemaakt, want het heeft er op gestaan.

 5. robin st zegt

  correctie: ik keek er ook elke dag naar , en dacht wipikedia heeft altijd gelijk maar dat van de aarde vergaat heeft er wel 1 week zeker er op gestaan

 6. Nou, kennelijk vergaat de Aarde toch niet. 🙂

 7. robin st zegt

  lol:p, maar over 2012 ik zie miljoene sites erover en vertellen allemaal iets anders over de gebeurteni ik dnek dat er niets ga gebeure en jij?

 8. Ik slaap er geen seconde minder om hoor.

 9. Alle rumoer om 2012 is niet juist.

  En ja iedereen kan ook in 2012 uitslapen. Wat mij stoort is dat de huidige geleerden zeggen dat de Maya's het sterrenstelsel niet kenden, dat de huidige kalender wel corect is. Flut dus.

  Onze kalender is gemaakt door de Romeinen en zij werden zelfs in hun tijd rare jongens genoemd, althans in een klein gedeelte van Gallië. Nog wat, er is geen Cristelijke kalender.

  Het enige wat uit de Maja kalender te duiden is, is dat er een nieuwe tijd of wel een nieuwe samenleving volgens gaat ontstaan.

  Een telling die laat zien dat onze geleerden het gewoon mis hebben in hun motief om het beter te willen weten dan een volk dat de natuur en de samenhang echt kende.

  En Adrianus en ook Robin st. slaap er niet minder om.

  Eljado.

Speak Your Mind

*