15 april 2024

Hanny komt in ‘De Wereld Draait Door’

Hanny morgen in De wereld draait door

Credit: DWDD/VARA

Maandagavond 8 september zal Hanny van Arkel, de ontdekster van Hanny’s Voorwerp, te gast zijn in De Wereld Draait Door, het programma van Matthijs van Nieuwkerk. 😯 Het wordt tussen 19.30 en 20.15 uur uitgezonden op Nederland 3. Dat betekent dus dat Hanny eerst te zien is op de BBC bij Sir Patrick Moore’s The Sky at Night en daarna bij Sir Matthijs van Nieuwkerk. Afgelopen week was Vincent Icke al te gast bij van Nieuwkerk, als ruimteweerman. En nu weer Hanny te gast. Ik stel voor het programma te hernoemen: Het Universum draait door. 🙂 Bron: Galaxy Zoo Blog.

Share

Comments

 1. Jan Brandt zegt

  Hoi Arie, I heb gisternacht “The Sky at night” gezien met hanny dus…..enne…als zij ooit een aanbod krijgt om een programma te presenteren met de titel “De hemel bij nacht” (!!) dan hoop ik voor amateur sterrenkundig nederland dat zij dat aanbod NIET afslaat.
  Trouwens, wordt het niet eens tijd voor een Nederlandse TV programma over sterrenkunde?
  Hmmmm, Hanny met Vincent Icke als charmante sidekick!!

  OK, haar optreden in “The sky at night” was korter dan ik had gedacht/gehoopt…..maarre….strak, perfect engels en zo ogenschijnlijk zonder enige nervositeit.
  Nee, die dame die kan het wel!!
  Een aanrader!!
  Ben zeer benieuwd naar haar “gig” bij “De wereld draait door”
  Ga dat zien….ga dat zien!!

  Mazzel,

  Jan

 2. Hoi Jan,

  Ik heb de BBC-uitzending gemist omdat Digitenne helemaal geen BBC One uitzendt. 🙁 Grrrrrr. Maar de uitzending van “de Wereld draait door’ van vanavond maakt alles goed. Hanny was geweldig! En er zat ook een fragment in van The Sky at Night, dus wat dat betreft was het twee vliegen in één klap. Een nieuw Nederlands programma over sterrenkunde, mmmmm…. wat dacht je van “Het Universum draait door”? 😀

Speak Your Mind

*