25 juli 2024

Een voorproefje van de webcomic over Hanny’s Voorwerp

Een voorproefje van de Webcomic over Hanny’s Voorwerp. Credit: Zooniverse

Op haar eigen website heeft Hanny van Arkel, ontdekker van Hanny’s Voorwerp, gisteren een voorproefje onthuld van de Webcomic die over dat mysterieuze object in de ruimte is gemaakt. Dá t er een webcomic zouden worden geproduceerd was in mei dit jaar bekend geworden en op CONvergence Con 2010, een congres begin juli in Bloomington, Minnessota (VS) is gehouden is er onder leiding van Kelly McCoullough vollop aan geschreven en getekend. Het spul ligt inmiddels bij de drukker, zo heb ik van Hanny begrepen en de wereldpremiére ervan is op 3 september tijdens de Dragon*Con in Atlanta (VS). In Nederland start het gebeuren in de nacht van 3 op 4 september om 4 uur ’s nachts. Mocht je daar niet bij kunnen zijn, bijvoorbeeld omdat je die dag gewoon naar je werk moet – om maar iets te noemen – dan kan je het ook volgen via Hanny’s Voorwerp Webcomic of via UStream. Kan je wél, ga dan naar de Crystal Ballroom, Hilton Atlanta, 255 Courtland Street NE in Atlanta, Georgia. Je moet apart gekleed gaan, vooral als een ‘Voorwerp’ uitgedost, want dan maak je kans op een originaliteitsprijs. Kortom: zet de premiére van de webcomic ‘Hanny and the Mystery of the Voorwerp’ 3/4 sept. a.s. in je agenda! Vergeet niet je wekker te zetten als je hier ’s nachts kijkt en niet in de VS bent! Bron: Hanny’s Voorwerp.

 

Share

Comments

  1. Hé Arie, wat leuk dat jij het ook geplaatst hebt! 🙂

    Het is alleen niet 17.00 uur I'm afraid… 't Is in the nacht van 3 op 4 september, om 4.00 uur Nederlandse tijd! (Ik ben er zelf online bij).

    😉

    • Ja, zo'n aanstaande gebeurtenis als de première van deze webcomic over het door jou ontdekte Voorwerp kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Die tijd heb ik gecorrigeerd. Had even het idee dat wij GMT+2 zijn en dus zeven uur verschil. En pm had ik verward met am, zucht… 🙂

Speak Your Mind

*