5 december 2023

Allemaal op de Pelikaannevel (IC 5070) stemmen!!!!!!

De Pelikaannevel (IC 5070)

Het kost maar één muisklik en je hebt André van der Hoeven uit H-I-Ambacht een gelukkig mens gemaakt. Samen met Daniel Verloop uit Zoeterwoude heeft hij de laatste tijd vele foto’s gemaakt van de Pelikaannevel (IC 5070) in het sterrenbeeld Zwaan (Cygnus). De uiteindelijke combinatie van die foto’s zie je hierboven. Aan een eerdere versie heb ik al eens aandacht besteed. Afijn, waar het om gaat is dat bovenstaande foto kans maakt om APOD te worden – Astronomy Picture of the Day, het walhalla van de astrofoto’s. Wat je moet doen is simpel naar deze link gaan en dan klikken op IC 5070, Pelican Nebula:http://asterisk.apod.com/viewtopic.php?f=29&t=24388Er kan tot komende vrijdag, 15 juli 2011, gestemd worden. Niet vergeten te stemmen hoor! De winnaar van de wedstrijd wordt geplaatst op APOD! André en Daniel, succes!

 

Share

Comments

  1. Bedankt voor al jullie stemmen! Kleine opmerking: Daniel komt uit Zoeterwoude…

  2. Graag gedaan hoor. Zal Daniel's woonplaats even verbeteren. Je ligt trouwens goed op koers hoor. Net nog even gecheckt: met 197 stemmen (20%) sta je momenteel bovenaan! 8-D Blijven stemmen mensen!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: