5 december 2023

Ach wat schattig, al die konijntjes op de maan

Credit: Thomas Austin

Ik zat gisteravond verdiept in dat Manifesto, in ePub en PDF gratis beschikbaar, dat hoort bij de momenteel in Londen lopende tentoonstelling De Republiek van de Maan. En daarin zag ik deze alleraardigste foto van konijntjes op de maan, huppelend, drinkend bij een waterpoel. Eh… konijnen op de maan, waar hebben we ’t over, hebben we iets gemist soms? Nee hoor, het is slechts Kunscht, met een grote K. Thomas Austin maakte ‘m en het is een mix van twee foto’s – ha, dat hadden jullie vast al geraden. De aarde rijzend boven de horizon kennen jullie wel, dat is de beroemde Earthrise foto van Apollo 8, de foto van de konijntjes stamt uit 1938.

Share

Comments

 1. Ja hoor, Noord Korea (hihi) zet de eerste man op de zon! “We are very delighted to announce a successful mission to put a man on the sun. Dat is nog eens wat anders dan konijntjes op de maan whahaha.

  http://www.tweaktown.com/news/35032/north-korea-confirms-it-has-landed-a-man-on-the-sun/index.html

  Het moet niet gekker worden 😀

 2. Enceladus zegt

  Zal ik ‘m dan maar inkoppen: Het is bij de konijnen af! 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

 3. Enceladus zegt

  By the way, als doe konijntjes klaar zijn op de Maan, dan moeten ze gauw naar Nieuwegein:
  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1130306/springwedstrijd-voor-konijnen-in-nieuwegein.html

  😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

 4. Laat “Wakker Dier” het maar niet zien 😉

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: