22 juli 2024

Van #Apollo45 via #Path2Mars naar #NextGiantLeap

nextgiantleap
De NASA is nog vol op bezig om te vieren dat precies 45 jaar geleden de historische maanreis van de Apollo 11 plaatsvond, juli 1969, maar tegelijk wordt vooruitgeblikt naar de #NextGiantLeap, de bemande Marsreis. Vandaag werd daar door de NASA flink over getwitterd, zowel met de hashtags #Path2Mars en #NextGiantLeap. In mei dit jaar werd bekend gemaakt hoe de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie de lange weg naar de bemande Marsreis denkt in te gaan vullen, hetgeen ergens in de jaren dertig moet worden uitgevoerd. Uiteraard moet het Amerikaanse Congres wel de benodigde pegels op tafel leggen voor zo’n reis en dat is

Share

Comments

  1. Monique zegt

    Morgan Freeman…ik zou hem best als vader willen 😉 Kletsen over het universum, planeten, manen of over de ruimtevaart. Leuk, die YT video 🙂 Morgan heeft humor.

Speak Your Mind

*