9 december 2023

Elon Musk komt met foto’s en video van de Falcon 9 crash

falcon9_crash

Vorige week zaterdag crashte de eerste trap van de Falcon 9, nadat deze eerst succesvol de Dragon bevoorradingscapsule in de ruimte had gebracht, welke afgelopen maandag vast koppelde aan het internationale ruimtestation ISS. De eerste trap van de Falcon 9 van SpaceX had met stuurbare vinnen een zachte landing moeten maken op een groot drijvend platform in de Atlantische Oceaan, maar in plaats daarvan werd het een harde crash. Beeldmateriaal van die crash was tot nu toe achtergebleven, maar vanochtend bracht Elon Musk, hoogste baas en oprichter van SpaceX, veel foto’s en een video naar buiten over de crash. Daarop is te zien hoe de 14 etages hoge rakettrap in een hoek van 45

Share

Comments

  1. Zooo, heftig!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d