2 maart 2024

André Kuipers bij KNVWS Symposium “Water tussen hemel en aarde”

Rosetta bevond zich eind maart 2015 op ongeveer 80 kilometer van komeet P/67. De navigatiecamera NAVCAM legde dit spectaculaire beeld vast. Op tal van plaatsen ontsnapt gas en stof van het curieus gevormde hemellichaam. (foto: ESA).

Rosetta bevond zich eind maart 2015 op ongeveer 80 kilometer van komeet P/67. De navigatiecamera NAVCAM legde dit spectaculaire beeld vast. Op tal van plaatsen ontsnapt gas en stof van het curieus gevormde hemellichaam. (foto: ESA).

Op 17 oktober houdt de KNVWS [1]de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde. weer haar jaarlijkse symposium en sprekers zijn onder andere Andr

Share

Voetnoten

Voetnoten
1 de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde.

Speak Your Mind

*