26 september 2023

Wat valt er aan de sterrenhemel te zien in oktober 2015?

hemel
Oktober, ook wel de wijnmaand genoemd, is de tiende maand in de gregoriaanse kalender en is traditioneel de maand waarin onze klok een uur wordt teruggezet (25 oktober). In dit artikel bespreken we wat er zoal te zien aan de sterrenhemel in oktober 2015. E

Share

Comments

  1. Kan het zijn dat ik ca. 15 minuten geleden een behoorlijke meteoor of iets dergelijks boven Amersfoort heb gezien? 27/10 rond 19.20 uur

  2. Ik heb hetzelfde gezien boven Enschede op precies hetzelfde tijdstip. Een enorme streep zeer helder wit licht. Duurde enkele seconden.

  3. Aha, lijkt dus een heldere meteoor te zijn geweest. Nog één melding en dan bak ik er een blogje van.

  4. Ik heb hem inderdaad gezien rond half 8 toen ik hout naar binnen aan het tillen was. Plots verscheen er een enorme felle lange streep als een vallende ster, maar dan nog feller en ging heel lang door. Aan het eind spatte die uit elkaar in meerdere brokken en verbrande. Leek bijna wel een vuurpijl. Hij was in het westen te zien. Was echt heel mooi om te zien!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.