16 april 2024

“Buitenaardse drone op Mars” – tuurlijk :P

We zijn nog niet bijgekomen van het Boeddhabeeld op Mars, of Niburisten en UFO-fanaten hebben opnieuw een merkwaardig voorwerp gespot op de Rode Planeet. Dit keer gaat het om een neergestorte drone – juist! Ik wou het graag hierbij laten 🙂

Nou vooruit, even een quote van de YouTube-gebruiker Paranormal Crucible om de lachspieren te trainen 🙂

“De anomalie lijkt het resultaat te zijn van intelligent ontwerp. Volgens mij is dit voorwerp een buitenaardse drone, mogelijks gebouwd door de inboorlingen van Mars. Of misschien werd de drone ingezet door andere buitenaardsen die Mars verkenden”.

zucht

Share

Comments

 1. Martin Schoenmaker zegt

  Die bewerking heeft veel weg van die scenes in CSI waarin een korrelig beveiligingscamera beeld ‘verscherpt’ kan worden tot zelfs de baard-stoppels van een persoon in beeld komen…

  Fantast-isch

 2. Heavy Metal base…..Zit Iron Maiden hierachter? Die hebben al een eigen vliegtuig, nu ook een eigen Marsdrone? Cool!!!

 3. Het Rosenberg trio speelt met drones? Dámn. Mind is blown!
  Mies

 4. Enceladus zegt

  Volgens mij werd een aantal jaar geleden dezelfde foto al eens gebruikt door complottertjes en beweerden ze toen dat het een wielvelg is van een buitenaards voertuig.

  Tja, als ze hun eigen onzin al gaan recyclen met een nieuw sausje erover… 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • En wat is het dan wel?

   Een steen, die gekropen is op een andere steen, met precies daarop een platte steen en een pijpvormig uiteinde in het midden…??

   Niemand is er ooit geweest op Mars, maar ze weten er blijkbaar al alles over.
   De Aarde was voorheen ook het middelpunt in het heelal en de Zon draaide er mooi omheen…

   Wie weet wat er ons allemaal gepasseerd is de afgelopen miljoenen jaren qua leven op planeten en/of manen, maar de professoren van de weetnikskunde hebben duidelijk een 16-de eeuwse mening klaar.

   Ik zeg niet dat het een drone is, maar mocht dit een echte foto zijn, is het zeker de moeite waard om het object te bezoeken en te onderzoeken, wie weet heeft Mars een beschaving gehad, toen hier de Dino’s rondsjouwde…

   • Helemaal eens Yochem (op die professoren na).
    Er is alleen een heel machtig instituut op aarde, ook wel de kerk genoemd, en dat instituut is voorbij zo gauw er intelligentie wordt gevonden buiten de aarde. Vinden ze niet zo leuk. Heel veel mensen doen ook lacherig als je begint over buitenaardse wezens. Maar ik denk dat als ze gevonden worden (of zij ons) de lachers opeens de “kenners” zijn.
    Ik kan me ook absoluut niet voorstellen dat we de enigen zijn in het heelal. Als je denkt dat we de enigen zijn moet je wel erg zelfingenomen zijn. Dat ons dat toch maar overkomen is en nergens anders.
    Naast dit alles, think out of the box. Als niemand dat zou doen hadden we zelfs nog geen stoomtrein. Liepen we nog met knuppels te sjouwen achter herten aan.

  • Ben Dijkhuis zegt

   Ik vind het woord complottertjes erg aanmatigend. Net zoals het woord UFO-gekkkies dat vaak in dezelfde context wordt gebruikt. Je spreekt toch ook niet over godsdienst-gekkies? Mensen die geloven in iets waarover helemaal niets valt aan te tonen.

 5. Heeft die krab z’n rotzooi weer eens laten slingeren!

 6. Lijkt wel een stuk grond met een stuk leiding er nog in. 😀

 7. Eindelijk gaan ze het onderwerp eens goed bestuderen en wie weet wat eruit gaat komen…

  https://www.youtube.com/watch?v=PUfpIBezgPs

 8. Donderdag opnieuw “belangrijke onthulling” over Mars

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151104_01954341

 9. Olaf, jij lacht heel wat af om die malle Niburisten en UFO-fanaten hè? Dit is trouwens vrij oude meuk in een nieuw filmpje.
  http://www.astroblogs.nl/forum/topic/wat-is-er-op-mars-te-zien/

  Veel interessanter (niet om uit te lachen):
  http://www.iflscience.com/space/spirit-detects-signs-acid-fog-mars

 10. Wie spreekt die onzin dingen toch altijd in?! Echt ieder conspiracy/kansloos onzin filmpje heeft zo’n emotieloze robotstem……verschrikkelijk.

  • Ben Dijkhuis zegt

   U weet het natuurlijk erg goed. Als u zegt dat het allemaal onzin en conspiracy/kansloos is, dan moet het wel zo zijn. Dat gekke stemmetje irriteert mij ook mateloos. Daarom heb ik een link naar de instelling gegeven.
   Zie hier nog meer conspiracy-kanslozen (wel van formaat overigens):
   http://www.citizenhearing.org/

  • Ben Dijkhuis zegt

   Ik bedoel het antwoord op het bericht van Yochem. Niet het bovenstaande filmpje. Dat slaat echt helemaal nergens op. Roest in een zuurstofloze omgeving, inderdaad klinkklare onzin.

 11. Ach, is het niet zo dat de halve wereld iets geloofd dat niet bewezen is?

  En de andere helft gelooft dit.

  Marty

 12. Mario Lambrechts zegt

  Wat een discussie . een foto is een foto , gefabriceerd of niet die pijp is overduidelijk aanwezig, photoshoppers kunnen er altijd wel zijn, maar denk maar zo. Iets is pas waar als we het met eigen ogen gezien hebben. Tot die tijd is het giswerk. Wat iedereen gelooft kan je die persoon toch niet ontnemen en dat heeft ook helemaal geen zin .
  Openminded blijven is veel beter , want als je de dingen van alle kanten bekijkt kom je eerder tot de waarheid.

  • Ben Dijkhuis zegt

   Open mind is een goede zaak. Helemaal mee eens, zo sta ik er ook in. Aan de andere kant, alles voor zoete koek aannemen, zoals dat vaak in slechtere voorbeelden van dit soort filmpjes plaatsvindt gaat mij te ver. Dit geldt ook voor nep-UFO-filmpjes. Deze storen in de discussie met betrekking tot echte waarnemingen van het UFO-fenomeen, waarvan het bestaan aan de hand van veel waarnemingen zeer aannemelijk is gebleken.

 13. Mario Lambrechts zegt

  Dat doet me denken aan een voorbeeld die ik ergens gezien heb . Zo`n plaatje van een glas bier met de tekst:
  Aan de optimist en pessimist, terwijl jullie aan het discussieren waren over het glas bier , heb ik het leeggedronken. Groeten , de realist.

  vind hem hier even toepasselijk.

 14. Quote van Mario : “…gefabriceerd of niet die pijp is overduidelijk aanwezig…”

  Daar ben ik niet zo zeker van. Die lichte streep aan de linkerkant, loopt gewoon door aan/naar de rechter zijde.
  Daarvoor zit een andere steen, die in eerste instantie wel rond en hol lijkt. Maar voor hetzelfde geld is het trapeziumvormig ( op een punt ) , bestaande uit verschillende steensoorten .

  = = = =

  Natuurlijk is het heel leuk om allerlei zaken te ‘zien’ op Marsfoto’s.
  Mijn ouders hadden vroeger van die grijsgewolkte tegeltjes op de WC-vloer. Als kind, zag ik daar soms ook van alles in. sprookjes dieren, bossen, enge gezichten….
  Fantasieën zijn gewoon leuk…, maar hebben niks met de realiteit van doen.

  Of er ooit een alienbeschaving is geweest op Mars, zullen we niet te weten komen door alleen foto’s van daar te bestuderen. Dan zullen we naar Mars toe moeten.
  Samen met Gert(Enceladus ) heb ik me al bereid verklaard, om naar Mars te gaan. Misschien moeten we een rekening openen, zodat AB-lezers onze trip kunnen sponseren. 😉

  Groet, Paul

 15. Mario Lambrechts zegt

  dat stukje over de realist heeft geen verband met `realiteit ` maar met realistisch denken. Met andere woorden , dat wat ik aanhaalde van meerdere kanten bekijken. Ik geloof niet zo maar iets aan de hand van een foto , maar wat je zegt , fantasieen is leuk, eerst zien dan geloven.

  Ik ben zelfs skeptisch over berichten van NASA , alles wat verteld word (of niet) is allemaal in hun straatje … vandaar dat openminded mijn denkwijze is. Want wat vertellen ze bijvoorbeeld niet? denk maar aan die reportage over de flyby naar pluto… een hele commerciele tv-nonsens en uiteindelijk vertellen ze niets , want wat ze vertelden was al bekend. tenminste alles is terug te vinden en misschien een enkele (?) nieuwtje waar we uiteindelijk niet veel aan hebben. Jammer dan..

  • Sorry : ik probeerde geen verband tussen Realiteit , Realist of Realistisch_denken te scheppen waar jij dat niet bedoelde of te ondergraven waar jij dat wel bedoelde. 🙂
   Alleen dat die (ogenschijnlijke) duidelijke pijp, dat misschien helemaal niet is! 🙁

   Ons gezichtsvermogen wordt aanmerkelijk verbeterd doordat we twee ogen hebben, waardoor we diepte zien/ afstanden kunnen schatten. Tja, en dat vermogen wordt weer danig ingeperkt, als je een foto bekijkt, die met één lensopening is genomen. 🙂

   Groet, Paul

 16. Het gaat niet om dit voorwerp, wat het ook mag wezen. Het gaat om respect hebben voor de ideeën en overtuiging van een ander. Er zijn wat reacties en opmerkingen gegeven op deze pagina die anderen tegen de borst stuiten. Daar is op terug gereageerd.
  Ik denk dat we allemaal nou wel door hebben wat we wel en niet moeten zeggen. Het is ook allemaal heel netjes gebleven en dat komt ook door de hoge kwaliteit van deze site.
  Ga zo door met deze website en schrijf gerust over buitenaardse dingen. Graag zelfs. 🙂

 17. Mario Lambrechts zegt

  Daar heb je helemaal gelijk in!

Speak Your Mind

*