20 mei 2024

Tatatááá.. mijn vernieuwde Video Top-10

Bijna een jaar geleden, op 25 januari 2009, publiceerde ik de eerste versie van mijn persoonlijke video Top-10. Daarna zijn er tig prachtige video’s verschenen in de Astroblogs, die allemaal strijden om de eer op een plekje in die top-10 en dat heeft tot een nieuwe lijst geleid, met een flink aantal nieuwkomers:

Nr. (+ vorige nr.)AstroblogVideo
1 (-)Atlantis-video: Hier krijg je echt kippenvel van
2 (1)22 April Dag van de Aarde1
3 (2)NASA's urinetesten2
4 (-)Het bekende heelal
5 (-)Felicia Day over botsende sterrenstelsels
6 (-)Hoe het heelal uit NIETS ontstond
7 (4)Kantine in de Death Star4
8 (3)Lancering van de Saturnus V3
9 (-)Het kosmische ballet van Aarde en Jupiter
10 (8)Twaalf miljard jaar zon in 6 minuten geperst8

M’n video Top-10 is ook via de pagina Video Top-10 te bewonderen. Als jullie nog suggesties hebben voor prachtige astronomische video’s: mail mij de links! 😀

Share

Comments

  1. Uitgegeten??

    Goeie top 10….Ook al zou het geniaal flauwe filmpje nummer 3 tussen al dat fraaie hightech en serieuze video-geweld,in mijn top 10, nog steeds glorieus op nummer 1 staan……kan er nog steeds buikkrampen om lachen….De makers hiervan verdienen een NOBEL-prijs voor Humor!!

  2. Ja, ik ben nog aan het 'uitbuiken' van al dat kersteten. 🙂 De video van de urinetest is en blijft een klassieker inderdaad. Wie weet dat 'ie in de volgende versie weer stijgt. Ik ben om te kopen hoor, dat weet je toch?

Speak Your Mind

*