24 februari 2020

Mensen weer gerust, planetoïde 2003 QQ47 knalt volgende week NIET tegen de aarde

Oh rampspoed, 2003 QQ47 knalt op 21 maart a.s. tegen de aarde

Oh rampspoed, 2003 QQ47 knalt op 21 maart a.s. tegen de aarde

Het is weer zo ver. Het zingt op Twitter, Facebook en andere social media rond dat de aarde er aan gaat, dat we gedoemd zijn. Op 21 maart a.s. – normaal gesproken de start van de lente, altijd een vrolijk moment – zou volgens de verkondigers een planeto

Comments

  1. Monique Monique zegt

    Ooooh, Gelukkig maar! Ik had de tuinstoelen voor de lente nét schoongemaakt 😀

  2. Och, ik voel me al veel veiliger, net zoals een paar weken geleden.
    Toen was er ook een stuk ruimte gesteente dat ons op een veilige afstand ging passeren, tot het zover was, toen waren ze het onderweg ergens verloren, hij was niet komen opdagen.
    Of zoals die stukken ruimte gesteente, die van uit het niets eventjes opduiken, tussen de satellieten, of exploderen-imploderen boven dicht bevolkt gebied….Ja ik voel me al echt veel veiliger omdat NASA of ik weet niet wie allemaal dat komen vertellen.
    Als er morgen een komeet of asteroïde op rampkoers ligt richting Aarde, dan komen ze dat echt niet verkondigen hoor, maar die zgn elite zitten tegen dan wel veilig in hun ondergrondse schuilplaatsen…dat is nu eenmaal het verschil tussen de realiteit en naïviteit.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: