11 april 2021

Monique

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 326)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Wat staat er op het spel? #133438
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Reactie aangepast.

  Monique
  Sleutelbeheerder

  Ik denk dat Jan Brandt het ook wel zal aanspreken. Volgens mij zie ik de klokkentoren die tegenover zijn huis staat ook een paar keer in beeld. Gek idee dat daar misschien wel je opa en oma hebben rondgelopen (of zelfs in beeld zijn langsgekomen)

  In reactie op: De Corona Virus Isolation Box #119425
  Monique
  Sleutelbeheerder

  In België is het nog een tandje heftiger dan in Nederland. Voor Herman deze links:

  ‘Dit tart alle verbeelding: 297 asielzoekers vrijgelaten!”

  ‘297 uitgeprocedeerde asielzoekers vrijgelaten uit gesloten centra om aan coronaregels te voldoen’
  Hieronder de onzichtbare link naar het HLN artikel:
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/297-uitgeprocedeerde-asielzoekers-vrijgelaten-uit-gesloten-centra-om-aan-coronaregels-te-voldoen~a492328e/

  In reactie op: UFO-getuigenissen #115511
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Wybren, ik had de gebeurtenissen die hierboven in de YouTube-filmpjes te zien zijn nog niet eerder voorbij zien komen. Meestal zie je dat die UFO-waarnemingen vooral afspelen in Amerika. In ‘Britse defensie gaat UFO ‘X-files’ online zetten’ op de hoofdpagina op AB Heb ik een reactie geplaatst wat ik en mijn man zelf in 1994 hebben meegemaakt (de korte versie)

  Ik kan je vertellen dat mijn hartslag destijds de eerste paar minuten heel hoog was. Toen mijn man nog even door het raam naar buiten keek om vervolgens naar bed te gaan, zag hij een vreemd object die daar stil in de lucht hing. Na 1 of 2 minuten riep hij mij er toch maar eens bij met de vraag “Monique, kom eens kijken. Wat zie jij? Is dat een helikopter?

  Ik kwam erbij staan en keek. Mijn eerste reactie was “dat is toch geen helikopter”. Waarop hij vroeg of het een natuurverschijnsel was (hihi)
  “Een natuurverschijnsel, vroeg ik? Beetje raar voor een natuurverschijnsel toch?” Op dat moment zag ik iets verder links daarvan op rij nog eentje en verder opzij nog drie die wat dichter bij elkaar waren.
  Ineens viel het kwartje bij mij, UFO’s?

  Enfin, de twee helemaal rechts bleven stil en er kwam beweging bij de andere drie.
  Hoe dat in werking ging was wel apart. Toen ik buiten stond kon ik goed zien dat er geen laserlicht ergens vanaf de grond iets projecteerde. Totaal donker om die objecten. Ik heb spijt dat ik achteraf mijn oudste jongens niet had wakker gemaakt.

  Jij denkt dat die UFO-waarnemingen paranormale verschijnselen zouden kunnen zijn. Ik ben niet zo op de hoogte van het paranormale, dat klinkt zo zweverig en vaag. Ik kan daar geen geduld voor opbrengen, niet mijn ding.

  Toen wij een paar jaar later onze eerste computer (een prijzige Intel Pentium 75) hadden aangeschaft en via inbellen even op het internet konden, ging ik zoeken naar beelden of opnames van mensen die ook zoiets gezien en gefilmd hadden. Er was toen niet veel aanbod.

  In reactie op: Flesje met ons zonnestelsel en geur #115337
  Monique
  Sleutelbeheerder

  De beschilderde flesjes van allebei de kleindochters zijn af (6 en 8 jaar) Leuk voor in de boomhut of hobbithuisje.

  In reactie op: Vrouwelijke piloten op de A380, Boeing737, MD-11… #115133
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Over vreemde landingsbanen gesproken…Als piloot moet je wel de nodige skills hebben.

  In reactie op: UFO, Ariel School, Ruwa Zimbabwe 1994 #111977
  Monique
  Sleutelbeheerder

  De film komt binnenkort op de markt en men is nu bezig met de distributie ervan. Er komen getuigenissen langs waaronder ook bekende mensen. Omdat er ook bekende mensen in voorkomen helpt dat ook met de distributie van de film. De film is een aandenken voor de mensen die er destijds bij betrokken waren zoals de kinderen en de leraren.

  Randall Nickerson & Emily Trim, Ariel Phenomenon (09-10-19)

  Hoe zagen de wezens er uit?
  Emily Trim was een van de kinderen die getuige was. Ze stond vlakbij de wezens.
  Zij hadden grote zwarte ogen, een langere dunne nek en een groot hoofd.
  Wat opviel was dat de wezens niet de grond raakten, maar boven de grond zweefden.
  Zij hadden een reptielachtige huid en er was een lichtgevende reflectie rond de wezens. Er waren kleine uiterlijke verschillen tussen de wezens net zoals bij mensen. De wezens hadden verder een dikke(re) buik.

  Telepathisch contact.

  Zodra Emily oogcontact had, kreeg zij meteen verbinding door allerlei beelden die vergelijkbaar zijn met een diavoorstelling in een droom, maar dan in het echt. Hoe dat met de andere kinderen zat was vergelijkbaar. Haar familie was kort na het gebeuren verhuisd (terug) naar Canada, dus zij kreeg daar verder niets meer van mee. De leraren gingen al gauw over tot de orde van de dag omdat de opleiding de belangrijkste focus had. Zij probeerde de situatie voor de kinderen zoveel mogelijk te normaliseren.

  Twintig jaar later zijn Emily en haar klasgenoten op zoek naar antwoorden en hebben de moed om hun waarheid te spreken. Hoewel dit verhaal aanvankelijk wereldwijd werd gepubliceerd, verdween het even snel uit media, maar niet uit de gedachte van degenen die er getuige van waren geweest. De gebeurtenis heeft nog steeds een diepe impact op veel van hun levens. Twintig jaar lang hebben veel getuigen het gevoel gehad dat hun stemmen niet gehoord zijn. Tot nu.

  In reactie op: Waarom zo'n haast om naar de maan te gaan? #105718
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Dat is duidelijk dat men sowieso niet wil achterblijven ten opzichte van andere naties. Binnen 10 jaar de boel daar op de rit te zetten is nogal de druk extra opvoeren.
  Toch vraag ik mij af waarom dan niet eerder? Tien jaar geleden had toch ook gekund?
  De technologie van 10 jaar geleden was zo slecht toch niet?

  Ik had dat SF-filmpje (link) van spits ook bekeken, best heel erg goed gedaan. De “lunar library” was het enige dat ontbrak (gekheid)

  Ik kijk er wel naar uit dat we op de maan verder gaan onderzoeken en wellicht een unit daar gaan neerzetten. Wie weet is het over 15-20 jaar zelfs mogelijk om een retourtje maan te doen met de familie Grinning Monique Face With Smiling Eyes on Facebook 3.1

  In reactie op: Waarheid of een fictief verhaal? #100242
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Een aantal jaren geleden kwam ik dit op YouTube tegen. Aan de hand daarvan ging ik verder zoeken naar wat daar meer over bekend was. Wie was die man? Hoe zit dat met het interview? Klopt de info omtrent die meneer op de verschillende sites? Enfin, het kwam allemaal wel overeen met elkaar. Het ging om het boek dat hij geschreven had. Daarnaast ging het om zijn beleving wat hij meegemaakt zou hebben. Op de vraag of het waar is geeft hijzelf geen duidelijk antwoord. Hij laat dat aan de lezers over omdat wat hij beleefd heeft niet uit te leggen valt.

  Een paar jaar geleden las ik over dat filmpje dat het interview een soort promotie voor het boek was. Zover ik begreep was het de bedoeling om dat interview zo op te nemen alsof het waargebeurd was. Ik heb niet meer kunnen achterhalen waar dat nou stond. Regelmatig verdwijnen er sites.

  Het boek heb ik niet gelezen, maar mensen die dat wel gedaan hebben reageren meestal positief. Er wordt in het boek apparatuur beschreven die toen nog lang niet bestond (zoals een tablet, soort Google Translate) Maar ja, er zijn wel meer mensen die iets fantaseren wat decennia later werkelijkheid wordt.

  Rond 42:45 (radio-interview) Zegt hij:” Het gaat er niet alleen om dat het leuke of goede verhalen zijn, maar bij alle verhalen gaat het om een ding: is het waar? In dit geval doelt hij op het einde der tijden en de anti Christ.
  Aan de andere kant kun je dat dan ook bij zijn verhaal afvragen. Het is zijn belevenis en interpretatie. Hij zegt ook dat de toekomst het zal leren.

  Klinkt mij te vaag. Kom dan met een aanvullende prognose en een goede onderbouwing.

  Citaat: “Het is zo gemakkelijk om alles wat we niet kunnen verklaren maar als onzin te bestempelen.”
  -Zo zit ik niet in elkaar. Dat zou wel erg kort door de bocht zijn.


  Kort samengevat denk ik dat het een indrukwekkende fantasie is die wij niet groter moeten maken dan het is.

  Link: http://coenvermeeren.nl/interview-met-stefan-denaerde/

  In reactie op: Is Zuma een Stealth-satelliet? #90098
  Monique
  Sleutelbeheerder


  NASA Commercial Crew Systems Development, House Space Subcommittee, January 17, 2018


  Secret US govt satellite launched on SpaceX reportedly missing

  https://www.theverge.com/2018/1/9/16866806/spacex-zuma-mission-failure-northrop-grumman-classified-falcon-9-rocket

  Ik heb die hele testemony op 17 januari bekeken. De lancering en de ontkoppeling waren goed geslaagd, volgens Dr. Hans Koenigsmann Vice President, Build and Flight Reliability, SpaceX.
  Als kijker van de lancering hebben wij niet alles kunnen zien. Waar is Zuma?

  Of het chic is om aanvankelijk naar SpaceX te wijzen was niet zo handig. (Daarna de speculaties, zucht)
  Er valt mij wel het een en ander op tijdens de getuigenissen, waardoor ik denk dat “finding Zuma” voor ons een gesloten boek blijft.
  Kort door de bocht, SpaceX heeft goed werk afgeleverd, maar waar is Zuma?Winking Face on EmojiOne 3.1 Satellite on EmojiOne 3.1Thinking Face on EmojiOne 3.1

  Mr. William Gerstenmaier, associate administrator, Human Exploration and Operations Directorate, NASA [Truth in Testimony]
  Mr. John Mulholland, vice president and program manager, Commercial Programs, Boeing Space Exploration [Truth in Testimony]
  Dr. Hans Koenigsmann, vice president, Build and Flight Reliability, SpaceX [Truth in Testimony]
  Ms. Cristina Chaplain, director, Acquisition and Sourcing Management, U.S. Government Accountability Office [Truth in Testimony]
  Dr. Patricia Sanders, chair, NASA Aerospace Safety Advisory Panel [Truth in Testimony]

  Bonus(Zumastyle, hieronder) :
  http://www.iflscience.com/space/the-us-air-force-may-have-blown-up-a-spacex-rocket-booster-that-was-stranded-in-the-ocean/

  In reactie op: 07:00 Samenstand Jupiter Venus #88569
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Hier een prachtig mooi filmpje van iemand die Jupiter, Venus en twee haarscherpe vliegtuigen in een beeld wist te vangen. Echt bijzonder goed gedaan.

  Dit is een timelapse van iemand uit Cornwall (UK)

  In reactie op: Zo'n 60 helikopters voorbij zien komen #88365
  Monique
  Sleutelbeheerder
  In reactie op: Zo'n 60 helikopters voorbij zien komen #88364
  Monique
  Sleutelbeheerder
  In reactie op: De zon kleurt Londen geel en oranje #88093
  Monique
  Sleutelbeheerder

  Zelf toch ook maar een opname gemaakt. De zon begint nu wat vager te worden als ik naar buiten kijk.

  In reactie op: Helikopter vliegt rond een UFO #87282
  Monique
  Sleutelbeheerder
15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 326)