21 maart 2019

Voor de liefhebbers: Data Release 10 van de Sloan Digital Sky Survey III is verschenen

dr10
Vermoedelijk weinigen zullen er wakker van liggen, maar toch maak ik er maar even melding van: gisteren is de zogenaamde Data Release 10 (DR10) op het internet verschenen van de Sloan Digital Sky Survey III (SDSS-III). Het bevat onder andere de spectrografische gegevens in infrarood licht van 60.000

Reacties

  1. Olaf van Kooten http://Olaf%20van%20Kooten zegt

    Waarom krijgen we hier bericht van?

  2. Ja goede vraag. Ik zie dat het een zogenaamde ‘pingback’ is, die krijg ik vaker te zien als de blog linkjes bevat. Maar die verschijnen dan altijd direct na publicatie van de blog, niet uren of dagen later pas. Ik zal ‘m weghalen.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: