17 juli 2018

Volgende hoax in aantocht: NASA voorspelt totale duisternis tussen 15 en 29 november 2015

hoax

De ene hoax is nog niet afgelopen – dat er op 24 september a.s. een grote planeto

Reacties

 1. Enceladus Enceladus zegt:

  “Het regent de laatste jaren doemverhalen, rampenvoorspellingen en andere hoaxen.”

  Ja, de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg worden zo onderhand schrijnend zichtbaar….

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Enceladus Enceladus zegt:

  Mijn complimenten trouwens voor jouw geduld Arie. Dat je überhaupt zoveel tijd steekt in het ontzenuwen van dit soort abjecte flauwekul.

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • Dank je wel Gert. Bij dit soort onzin kan ik het nooit laten om in verweer te komen. Ik denk dat het zeker ‘verwarde mensen’ zullen zijn die hierin geloven en die met argumenten niet van de wijs gebracht kunnen worden (of beter: aan de wijs gebracht kunnen worden), maar deels zijn het ook websites die hier geld aan willen verdienen, zoals dat Times of Education en Newswatch33.

 3. Jurgen Kobierczynski zegt:

  Ik heb enkele maanden geleden nog een samenstand van Jupiter en Venus getrokken.
  Niks gebeurd toen…

  https://www.flickr.com/photos/jurgenk2/19280425366/in/dateposted/

 4. Ik sluit me volledig bij mijn voornaamgenoot aan.

  Wordt er in het te verschijnen magazine ook aandacht besteed aan de reacties?

  • Ik vrees dat dat niet zal gaan, het meenemen van reacties in het komende magazine. Dat zal ongeveer 40 pagina’s tellen. Er zijn op dit moment 11.783 Astroblogs gepubliceerd, dus daar moeten we een enorme selectie in maken, verdeeld over de verschillende auteurs en enigszins chronologisch. Er zijn 22.693 reacties gepubliceerd tot vandaag, Ik denk dat de blogs de ruimte zullen vullen die er is, Plus dan de vraag als je reacties opneemt (of iets over de reacties in welke vorm dan ook) dat je dan met de vraag zit welke van die ruim 22.000 reacties. Wat ik wel kan doen in het voorwoord is er iets over opnemen, dat we een actief en geïnteresseerd lezerspubliek hebben.

 5. Waarom worden er eigenlijk hoaxen de wereld ingestuurd? Zijn die mensen zo dom of zouden ze opzettelijk mensen willen misleiden?

  In ieder geval bedankt voor het ontkrachten.

  GA ZO DOOR ARIE!!!

  • Er zijn trollen die er genoegen in scheppen dit soort onzin de wereld in te sturen, er zijn dominees die op grond van religieuze redenen denken dat de Dag des Oordeels er aan komt en er zijn vast mensen die denken er een slaatje uit te slaan als ze hoaxen zoals deze verspreiden. Kortom, een bont gezelschap denk ik zo.

  • Aan de ene kant vind ik die hoaxen wel leuk, zeker al de massa er mee aan de haal gaat. Andere kant begrijp ik dat het soms gevaarlijk kan zijn als mensen hun verstand niet gebruiken en allerlei rare dingen gaan doen.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.